Bila sebut tentang nature pastinya ia berkonsepkan dedaun yang kehijauan seperti kita berada di hutan. Pelamin seperti ini seringkali mendapat permintaan yang tinggi oleh kerana trend dan keindahannya yang boleh kita lihat. Sejuk je mata memandang. Simple and gorgeous.

Tema ‘garden wedding’ ini juga tidak memerlukan lokasi yang wajib berada di taman sebab wedding planner zaman sekarang juga boleh membuat tema taman itu sendiri di tempat mengikut pilihan korang. Jadi tak perlu risau tempat lagi nak pilih tempat. Di sini kami kongsikan antara dekorasi pelamin bertema garden yang pastinya memukau.

View this post on Instagram

Selamat pengantin baru semua … Deco inspirasi nature lagi…. Mewah dan Eksklusif… Oleh itu… Nak cantik, nak manis …kene yakin !!! #sayajual #wedding #malayweddingdress #malaywedding #malayweddingguide #terapuribridal #penangweddingplaner #penangdesigner #pesonapengantin #weddingdress #bajupengantin #pelaminrumah #pelamindewan #bajupengantinterkini #penang #catering #cateringkedah #weddingplanner #bridesmade #ratusehari #viral Terapuri Bridal 23A Tingkat 1 Lorong Bertam Indah 4/9 Taman Bertam Indah 13200 Kepala Batas Landmark : BSN Kepala Batas ? 010.464.1922 Dari tol bertam jumpa trafik light?simpang empat, ambil kanan lepas tu tengok sebelah kanan ada deretan kedai.. Kami kat situ berdekatan BSN kepala batas. Masa operasi 10 pagi – 6 petang Selasa hingga Ahad Rabu **cuti

A post shared by Terapuri Bridal (@terapuri) on

 

IKLAN

View this post on Instagram

Hiasan pelamin dewan … Mewah dan Eksklusif… Oleh itu… Nak cantik, nak manis …kene yakin !!! #sayajual #wedding #malayweddingdress #malaywedding #malayweddingguide #terapuribridal #penangweddingplaner #penangdesigner #pesonapengantin #weddingdress #bajupengantin #pelaminrumah #pelamindewan #bajupengantinterkini #penang #catering #cateringkedah #weddingplanner #bridesmade #ratusehari #viral Terapuri Bridal 23A Tingkat 1 Lorong Bertam Indah 4/9 Taman Bertam Indah 13200 Kepala Batas Landmark : BSN Kepala Batas ? 010.464.1922 Dari tol bertam jumpa trafik light?simpang empat, ambil kanan lepas tu tengok sebelah kanan ada deretan kedai.. Kami kat situ berdekatan BSN kepala batas. Masa operasi 10 pagi – 6 petang Selasa hingga Ahad Rabu **cuti

A post shared by Terapuri Bridal (@terapuri) on

 

View this post on Instagram

Hiasan pelamin rumah .. Back to nature … Mewah dan Eksklusif… Oleh itu… Nak cantik, nak manis …kene yakin !!! #sayajual #wedding #malaywedding #malayweddingguide #terapuribridal #penangweddingplaner #penangdesigner #pesonapengantin #weddingdress #bajupengantin #pelaminrumah #pelamindewan #bajupengantinterkini #penang #catering #cateringkedah #weddingplanner #bridesmade #ratusehari #viral Terapuri Bridal 23A Tingkat 1 Lorong Bertam Indah 4/9 Taman Bertam Indah 13200 Kepala Batas Landmark : BSN Kepala Batas ? 010.464.1922 Dari tol bertam jumpa trafik light?simpang empat, ambil kanan lepas tu tengok sebelah kanan ada deretan kedai.. Kami kat situ berdekatan BSN kepala batas. Masa operasi 10 pagi – 6 petang Selasa hingga Ahad Rabu **cuti

A post shared by Terapuri Bridal (@terapuri) on

 

View this post on Instagram

Pelamin rimbunan daun sis … Mewah dan Eksklusif… Oleh itu… Nak cantik, nak manis …kene yakin !!! #sayajual #wedding #malaywedding #malayweddingguide #terapuribridal #penangweddingplaner #penangdesigner #pesonapengantin #weddingdress #bajupengantin #pelaminrumah #pelamindewan #bajupengantinterkini #penang #catering #cateringkedah #weddingplanner #bridesmade #ratusehari #viral Terapuri Bridal 23A Tingkat 1 Lorong Bertam Indah 4/9 Taman Bertam Indah 13200 Kepala Batas Landmark : BSN Kepala Batas ? 010.464.1922 Dari tol bertam jumpa trafik light?simpang empat, ambil kanan lepas tu tengok sebelah kanan ada deretan kedai.. Kami kat situ berdekatan BSN kepala batas. Masa operasi 10 pagi – 6 petang Selasa hingga Ahad Rabu **cuti

A post shared by Terapuri Bridal (@terapuri) on

 

View this post on Instagram

Hiasan pelamin resepsi Usm clubhouse Fresh n clean Mewah dan Eksklusif… Oleh itu… Nak cantik, nak manis …kene yakin !!! #sayajual #wedding #malaywedding #malayweddingguide #terapuribridal #penangweddingplaner #penangdesigner #pesonapengantin #weddingdress #bajupengantin #pelaminrumah #pelamindewan #bajupengantinterkini #penang #catering #cateringkedah #weddingplanner #bridesmade #ratusehari #viral Terapuri Bridal 23A Tingkat 1 Lorong Bertam Indah 4/9 Taman Bertam Indah 13200 Kepala Batas Landmark : BSN Kepala Batas ? 010.464.1922 Dari tol bertam jumpa trafik light?simpang empat, ambil kanan lepas tu tengok sebelah kanan ada deretan kedai.. Kami kat situ berdekatan BSN kepala batas. Masa operasi 10 pagi – 6 petang Selasa hingga Ahad Rabu **cuti

A post shared by Terapuri Bridal (@terapuri) on

Yang mana pilihan korang ?